baby-bottles-buying-guide

نکات مهم در خرید شیشه شیر و پستانک برای نوزاد

نکات مهم در خرید شیشه شیر و پستانک برای نوزاد : بعد از پوشک ، شیرخشک و برخی لوازم بهداشتی تغذیه ای مصرفی روزانه بچه ، میتوان این دو آیتم را جز پر مصرف ترین لوازم کودک تازه بدنیا آمده برشمرد . البته اگر مادر از سینه خود و تغذیه طبیعی کودک را شیر ندهد و اینکه قصد دادن پستانک را به فرزندش داشته باشد وگرنه که اصلا کارآیی نخواهند داشت و از لیست کالاهای موردنیاز سیسمونی کنار خواهند رفت.

راهنمای خرید شیشه شیر و پستانک /شیشه‌ای بخریم یا پلاستیکی؟

تهیه شیشه شیر و پستانک و اینکه هنگام خرید آنها چه نکاتی را باید رعایت کرد، یکی از دغدغه‌های همیشگی تازه‌مادران است. این روز‌ها شیشه‌های پلاستیکی تمام بازار را به خود اختصاص داده است؛ چرا که هم قیمت پایینی دارند و هم نمی‌شکنند و در کل خریدشان مرقون به صرفه است. اما مادران باید بدانند شیشه‌های شیر شیشه‌ای ایمن‌تر هستند و اینکه بسیاری از سرشیشه‌ها و پستانک‌ها باعث می‌شوند در رشد دندان‌ها و فک کودکان اختلال به وجود بیاید.

شیشه‌های شیر پلاستیکی که از پلاستیک‌های بازیافتی تولید می‌شوند، حاوی ماده‌ای به اسم «بیسفنول A» هستند که می‌تواند در آینده موجب سرطان پروستات، سرطان سینه و بلوغ زودرس در کودکان شود. محققان معتقد هستند که این ماده می‌تواند نقش هورمون‌ها را در بدن تقلید کند و آثار مخربی در بدن کودکان و نوزادان در حال رشد باقی بگذارد.

برند معتبر

خوب سازندگانی هستند که سالهاست حیطه کاری شان ساخت وسایل نوزادی ست و برای خود اسم و رسمی برپا کرده اند و سالها تجربه در این خصوص دارند و بنوعی امتحان پس داده اند خوب طبیعتا” خانواده ها در گوشه کنار دنیا برای خرید سیسمونی اول بسراغ این مارک های معروف می روند که رویه معمولی ست البته از سازندگان نوآور جدید هم نمی توان غافل شد ولی بعنوان مثال شیشه شیر های دکتر براونز آمریکا یا پستانک های ارتودنسی فیلیپس اونت انگلیس امتحان خود را برای خریداران پس داده اند و دیگر مشتریان تازه می توانند با اطمینان خاطر به کیفیت آنها اعتماد کنند چرا که خیلی ها قبل تر از کیفیت این محصولات رضایت داشته اند . البته که باز هم می گوئیم شرکتهایی نوپا با انگیزه ها و ایده هایی جدید می توانند گاها” با محصولات سیسمونی جدید شان ما را شگفت زده کنند .

ساخته شده از مواد با کیفیت

خوب همانطور که گفتیم و مشخص هم هست اگر کودک قصد استفاده از این دو کالا را داشته باشد اینها جز پرمصرف های روزانه او محسوب می شود مثلا پستانک ممکن است چندین ساعت در دهان بچه باشد و شیشه شیر هم چندین نوبت در روز مورد استفاده باشد پس باید از مواد با کیفیت و بویژه بدون bpa ساخته شده باشد تا دوام طولانی تری نیز داشته باشد . شما می توانید به مجوزهای معتبری که اتحادیه اروپا یا آمریکا و کشور خودمان به این دست محصولات می دهند توجه کرده و از کیفیت ساخت آنها مطمئن شوید .

انتخاب سایز مناسب

همانطور که می دانید شیشه شیر در ابعاد  با سایزهای مختلفی برای خرید سیسمونی ها تولید می شود شما با توجه به اینکه کودکتان چند ماهه هست باید سایز متناسب با سن او را انتخاب کنید اگر تازه بدنیا آمده از سایزهای کوچک و هرچه بزرگتر باشد سایزهای حجیم تر چون خود کمپانی ها هم به تناسب افزایش ظرفیت معمولا سرشیشه با خروجی بیشتر روی شیشه شیر قرار می دهند

پستانک هم بدین ترتیب است خود سازنده روی بسته بندی قید می کند که این مدل برای این بازه سنی مناسب است و کار برای شما راحت است . البته توجه کنید که توصیه هایی که سازنده برای محدوده سنی هر محصولی ارائه می کند یک چیز میانگین هست که بدست آمده و ممکن است برای کودک شما دقیق صدق نکند . مثلا سازنده در آمریکا قرار دارد و تحقیقات را بروی نوزادان کشور خود احتمالا انجام داده حالا مشخصات نوزادان این کشور و نحوه وزن گیری شان به احتمال زیاد با نوزاد های کشورهای آفریقایی کمی متفاوت خواهد بود پس توجه کنید که مهمترین چیز در استفاده از شیشه شیر و خروجی که باید داشته باشد راحتی خود بچه در شیر خوردن است و نباید شیر در گلوی بچه بپرد یا خروجی اش اینقدر کم باشد که او را کلافه کند. پستانک هم به همین شکل باید ارتدنسی بوده و راحت باشد در دهان البته در اینجا به احتمال زیاد نوزاد پستونکی که با آن راحت نباشد براحتی پس می زند و شما از مورد پذیر بودن آن توسط فرزندتان آگاه می شوید.

تعداد مورد نیاز برای لیست سیسمونی

این مورد بستگی به بودجه در نظر گرفته شده شما دارد . داشتن یک شیشه شیر که بطور مرتب روزانه استفاده می شود زودتر باعث مستهک شدن آن می شود اما اگر شما در خرید سیسمونی لااقل دوتا را در نظر بگیرید همیشه یکی تمیز و استریل شده آماده خواهید داشت و هر دو بیشتر برای شما کار خواهند کرد . البته سعی نکنید بخواهید همه چیز را هم از اول تهیه کنید ممکن است هر چقدر هم از یک برند خوب محصول را گرفته باشید کودکتان مثلا” با این پستانک میانه نداشته باشد و استفاده نکند و اگر شما در سیسمونی اش چندین مورد برای سنین مختلف گرفته باشید روی دست تان بماند پس سعی کنید چیزهایی که در خرید سیسمونی برای ماه های بعد از ۳ یا ۶ ماهگی است بمرور به تناسب نیاز تهیه کنید . بطور کلی گرفتن همه اقلام مورد نیاز پیش از بدنیا آمدن بچه توصیه نمی شود و ممکن است برخی اقلام خرید سیسمونی تان بدون مصرف بماند چون باید ببینید وضعیت کودکتان و نیاز های او چگونه است .

عمر مفید

برخی اوقات دیده می شود که مادر ماه هاست که یک پستانک را در حالیکه زرد و کدر نیز شده به فرزندش می دهد یا بچه پس از مدتی طولانی همچنان از شیشه شیر ی که نشانه های آسیب فیزیکی در آن مشهود است استفاده می کند . توجه کنید که درست است که خرید نمونه های جدید این وسایل هزینه بر است اما هر محصولی عمر مفیدی دارد که توسط سازنده در دفترچه راهنمای آن قید می شود و بهتر است به آن برای موعد تعویض عمل کنید .

۵ توصیه اساسی درباره شیشه شیر

۱) برای اینکه کودک‌ خود را از خطرات «بیسفنول A» ایمن کنید، قید شیشه شیرهای پلاستیکی را بزنید یک شیشه شیر «شیشه‌ای» بگیرید. این بطری‌ها گران‌ بوده و امکان شکستن آنها زیاداست ولی در مقابل از ایمنی بالایی برخوردار هستند. کودک را نباید هنگام خوردن شیر با شیشه شیشه‌ای تنها گذاشت و نباید اجازه داد هنگام شیر خوردن با آن راه برود چون امکان زمین خوردن و شکستن شیشه وجود دارد.

۲) هیچگاه شیشه شیر پلاستیکی را در دستگاه مایکروفر قرار ندهید. این امواج سبب شکستن این مولکول شده و خطرات آنها را بیشتر می‌کنند.

۳) برای شستن شیشه شیر پلاستیکی از ماشین ظرف‌شویی استفاده نکنید یا با مواد شوینده قوی نشویید؛ چون باز هم موجب شکستن مولکول «بیسفنول A» می‌شود و این ماده راحت‌تر جذب بدن کودک می‌شود. بهتر است شیشه شیر کودک را به وسیله دست و با مواد شوینده ملایم بشویید.

۴) شرکت‌های سازنده شیشه شیر و سایر وسایل پلاستیکی کودکان، روی محصولات خود برچسب «بدون BPA» را نصب کرده‌اند. این محصولات پلاستیکی فاقد ماده «بیسفنول A» هستند و شما می‌توانید این محصولات را خریداری کنید.

۵) شیشه شیر کودک را گرم نکنید. گرم کردن شیشه شیر نوزادان موجب می‌شود این ماده که استروژنی مصنوعی است، از شیشه جدا شده و در شیر نوزاد حل شود. محققان معتقد هستند که اگر شیشه تا دمای ۸۰ درصد حرارت داده شده یا از مایعات داغ پر شود، ماده فوق از آن جدا شده و وارد محتویات شیشه می‌شود. این ماده سبب بروز حالت زنانگی در پسرها، بلوغ زودرس دخترها، سرطان سینه و پروستات و برخی از انواع دیابت می‌شود.

وسایل فرعی مورد نیاز برای شیشه شیر

شیشه شور:

این آیتم ضروری برای تمیز نگه داشتن شیشه شیر است.

حمل کننده عایق شده:

شیر را در دمای مطلوب زمانی که بیرون هستید نگه می دارد. این حمل کننده ها تک بسته ای تا چهار بسته ای هستند.

گرم کننده ها:

یک وسیله فرعی آشپزخانه که کمک می کند مطمئن شوید که شیر را در دمای عالی برای کودک خود آماده می کنید.

استریل کننده ها:

از آنجایی که شیشه شیر های نوزادان باید همیشه استریل باشد، استریل کننده شیشه شیر یک ابزار مفید است و جایگزین آسانی برای جوشاندن آب با گاز است.

نگهدارنده ها:

نگهدارنده شیشه شیر خوب یا درخت شیشه شیر می تواند به شما در خشک کردن و نگه داشتن شیشه شیر ها به صورت آسان مابین تغذیه ها کمک کند.

دیدگاه خود را به اشتراک بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمت‌های مورد نیاز علامت گذاری شده‌اند *